Biologisch fruit voor de groothandel

Maatwerkoplossingen voor bedrijven

EKO-gecertificeerd

Eerlijke en biologische producten

Boogaard International BV werkt samen met duurzame telers uit heel Europa om u het lekkerste biologisch fruit en diepvriesfruit voor de groothandel aan te bieden. Tijdens de teelt worden geen chemische middelen gebruikt. Bovendien heeft ons biologisch fruit en diepvriesfruit geen kunstmatige toevoegingen. Het resultaat is een honderd procent natuurlijk en eerlijk product.

Bent u als groothandel of winkelbedrijf op zoek naar biologisch producten?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Kies smaakvol biologisch fruit en diepvriesfruit voor uw groothandel

 

Ons biologisch fruit en diepvriesfruit voor de groothandel is op verschillende manieren te gebruiken. Zo is het de perfecte basis voor een gezonde smoothie of gebruikt u het als garnering op uw zoete gerechten. Als biologische fruitgroothandel produceren we bovendien overheerlijke handijsjes volgens een geheim familierecept. Het gebruik van biologisch fruit proeft u direct terug in onze ijsjes. Bovendien kunt u bij onze fruitgroothandel ook terecht voor biologische diepvriesgroenten. Dankzij onze duurzame samenwerkingen, bieden wij onze producten tegen de beste prijs aan. Vindt u uw gewenste product niet terug in het aanbod van onze biologische fruitgroothandel? Dan denken we graag met u mee over een maatwerkoplossing.

 

Ons assortiment

 

Een écht duurzaam product dat voldoet aan de kwaliteitsnormen


Onze biologische fruitgroothandel uit Uden, vlak bij ’s-Hertogenbosch, besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Daarom bent u er tijdens de productie en levering zeker van dat uw producten voldoen aan de kwaliteitsnormen rond voedselveiligheid en duurzaamheid. Hiervoor beschikt Boogaard International BV over diverse certificaten. Dit geldt ook voor onze leveranciers.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Wilt u het fruit of diepvriesfruit van onze biologische fruitgroothandel aanbieden in uw winkelbedrijf? Of wilt u dit gebruiken voor de smaakvolle gerechten van uw bakkerij of cateringbedrijf? Dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via +31 (0)413 25 71 12 of stuur een e-mail naar info@boogaard-int.com. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen contact met u op en stellen, indien gewenst, direct een vrijblijvende offerte voor u op.