Biologische eiproducten

Maatwerkoplossingen voor bedrijven

EKO-gecertificeerd

Eerlijke en biologische producten

Kies voor de biologische eiproducten van Boogaard International BV. Onze eieren komen van kippen die alle ruimte hebben om een fijn leven te leiden. Dit zorgt voor een hoogwaardig product dat de ideale basis is voor allerlei bakgerechten. Onze biologische eiproducten zijn daarom erg populair in bakkerijen en cateringbedrijven.

Bent u als groothandel of winkelbedrijf op zoek naar biologisch producten?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Onze biologische eiproducten komen in verschillende hoeveelheden en vormen

 

Of u nu een heel, gepasteuriseerd ei of eierpoeder nodig heeft voor uw gerechten; onze biologische eiproducten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en hoeveelheden. Zo bestelt u eenvoudig de juiste hoeveelheid voor uw bakkerij of cateringbedrijf. Bovendien zijn onze eieren vrij van kunstmatige toevoegingen. Daarnaast kunt u bij ons gecertificeerde bedrijf in Uden, vlak bij ’s-Hertogenbosch, terecht voor:

·         Onze romige kazen voor de bereiding van de lekkerste quiches en kaascroissants;

·         Onze fijne roomboter voor de bereiding van stevig en gemakkelijk kneedbaar deeg;

·         Ons biologisch fruit als smaakvolle garnering op uw zoete gerechten.

 

Ons assortiment

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over onze biologische eiproducten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0)413 25 71 12, een e-mail te sturen naar info@boogaard-int.com of het contactformulier op onze website in te vullen. Wij denken graag met u mee over een maatwerkoplossing.