De biologische kaas van onze groothandel

Maatwerkoplossingen voor bedrijven

EKO-gecertificeerd

Eerlijke en biologische producten

 

Voor honderd procent natuurlijke en biologische (geraspte) kaas kunt u terecht bij onze groothandel. Onze kaas wordt geproduceerd met melk van koeien die een ontzettend fijn leven leiden in de wei. Hier hebben ze alle ruimte om vrij rond te lopen. Doordat de biologische geraspte kaas uit onze groothandel gemakkelijk smelt, is het bovendien erg geschikt om te verwerken in allerlei gerechten, zoals quiches en kaascroissants.

Bent u als groothandel of winkelbedrijf op zoek naar biologisch producten?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Ontdek de smaakvolle, biologische (geraspte) kaas van onze groothandel

 

De smaakvolle, biologische kaas van onze groothandel in Uden, vlak bij ’s-Hertogenbosch, is te bestellen in allerlei vormen en maten. Zo kunt u bij onze groothandel terecht voor een overheerlijke geraspte kaas. Voor deze rasp wordt een mooie jong-belegen kaas gebruikt. Bent u bakker of cateraar? Dan is onze geraspte kaas het ideale ingrediënt voor al uw hartige bakgerechten. Al onze kazen bevatten bovendien geen kunstmatige toevoegingen. Naast kazen, helpt Boogaard International BV u ook graag met maatwerkoplossingen voor overige grondstoffen voor uw bedrijf, zoals:

Ons assortiment

 

Bel of e-mail ons voor een vrijblijvende offerte

Ons bedrijf is Skal- en EKO-gecertificeerd, waardoor u zeker bent van een duurzaam product. Bovendien werken wij volgens de ISO-kwaliteitsnormen om de voedselveiligheid te waarborgen. Bent u benieuwd naar de biologische (geraspte) kaas van onze groothandel? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)413 25 71 12. U kunt ook een e-mail sturen naar info@boogaard-int.com of het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u meer te vertellen over de mogelijkheden.