Biologische boter

Maatwerkoplossingen voor bedrijven

EKO-gecertificeerd

Eerlijke en biologische producten

 


Zoekt u als bakker of cateraar naar biologische boter, zoals roomboter of margarine voor grootverbruik? Boogaard International BV in Uden, vlak bij ’s-Hertogenbosch, biedt u een heerlijke bio boter van Nederlandse bodem. Dit mooie product is het ideale ingrediënt in zowel zoete als hartige bakgerechten.

 

Bent u als groothandel of winkelbedrijf op zoek naar biologisch producten?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Een smaakvolle, biologische boter of margarine voor grootverbruik

 

De biologische boter, zoals margarine of roomboter, en ander zuivel voor grootverbruik wordt door ons in eigen beheer geproduceerd. Dit doen wij met melk van koeien die alle ruimte hebben om vrij rond te lopen in de wei. Tijdens het productieproces van bio boter gebruiken wij geen kunstmatige toevoegingen. Het resultaat is een eerlijk product dat honderd procent natuurlijk is. Deze biologische roomboter is de ideale basis voor een stevig deeg voor allerlei bakproducten en ander grootverbruik. Bent u op zoek naar margarine waar geen dierlijke ingrediënten voor zijn gebruikt? Dan kunt u bij ons ook terecht voor onze biologische margarine voor grootverbruik. Naast biologische roomboter en margarine, biedt onze groothandel u ook een maatwerkoplossing voor de volgende producten:

  • Eiproducten in verschillende verpakkingen en hoeveelheden, zoals vloeibaar, gepasteuriseerd ei of eierpoeder;
  • Romige kazen in allerlei vormen en maten, zoals onze geraspte kaas die uw hartige bakgerechten nog smaakvoller maakt;
  • Verse groenten en fruit en diepvriesgroenten, voor de bereiding van smoothies of als garnering op taarten en cakes.

 

Ons assortiment

 

Een duurzame bio boter volgens de kwaliteitsnormen

Tijdens de productie en levering van de biologische boter werken wij samen met telers en leveranciers uit heel Europa. Boogaard International BV beschikt bovendien over de juiste certificering voor duurzaamheid en werkt volgens strenge kwaliteitsnormen om de voedselveiligheid te waarborgen. Zo bent u zeker dat u een eerlijk en hoogwaardig product aanbiedt.

 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op

Heeft u interesse in onze hoogwaardige, biologische boter, zoals roomboter of margarine voor grootverbruik? Neem dan contact met ons op zodat we een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen voor bio boter. Dit kan telefonisch via +31 (0)413 25 71 12 of door een e-mail te sturen naar info@boogaard-int.com. U kunt ook het contactformulier op onze website in te vullen, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.