Biologische zuivel

Maatwerkoplossingen voor bedrijven

EKO-gecertificeerd

Eerlijke en biologische producten

 


Bij Boogaard International BV in Uden, nabij ’s-Hertogenbosch, kunt u terecht als u op zoek bent naar een leverancier van biologische zuivel. Wij leveren bio zuivel van Nederlandse bodem en bieden u de ideale producten voor uw bakkerij of cateringbedrijf. Wilt u ook biologische zuivel bestellen bij een groothandel? Dan helpen wij u graag.

 

Bent u als groothandel of winkelbedrijf op zoek naar biologisch producten?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Biologische zuivel voor grootgebruik in onze groothandel

 

Al het bio zuivel produceren wij helemaal zelf en is bedoeld voor grootgebruik. Als u dus een bakkerij of cateringbedrijf heeft, is het handig om in één keer veel biologische zuivel af te nemen voor de bereiding van uw producten. Met onze zuivel maakt u de lekkerste taarten, cakes en andere lekkernijen. U zult proeven dat onze producten vers én biologisch zijn. Tijdens het productieproces van bio zuivel, voegen wij namelijk geen kunstmatige stoffen toe. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een 100% biologisch product. Naast biologische zuivel kunt u ook bij ons terecht voor een tal van andere biologische grondstoffen en producten, zoals:

 

Ons assortiment

 

 

Neem eenvoudig al uw bio zuivel bij ons af

Zocht u nog naar een leverancier en groothandel van biologische zuivel voor al uw producten? Dan verblijden we u graag. Voortaan hoeft u niet langer te zoeken naar een bedrijf waar u uw zuivel kunt afnemen. U neemt eenvoudig contact met ons op en wij sturen u een vrijblijvende offerte. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)413 25 71 12 of door een e-mail te sturen naar info@boogaard-int.com.