Vacature: accountmanager

Al generaties lang is Boogaard International B.V. een betrouwbare partner voor afnemers in biologische producten. Wij bedienen levensmiddelenproducenten, groothandels, cateraars en bakkers in heel Europa. Samen met ons zorgvuldig opgebouwde Europese netwerk van telers en producenten leveren wij hoogwaardig maatwerk aan onze klanten.

Het beste product, voor de beste prijs en altijd biologisch.

Wij denken graag mee met onze relaties en hebben een neus voor nieuwe ontwikkelingen. Daardoor lopen we voorop en daar zijn we trots op. Flexibiliteit, innovatie en een hoge kwaliteit van product en levering, daar draait het bij ons om. Wij ontwikkelen ons ondertussen steeds door, zonder het warme karakter van het familiebedrijf te verliezen. Vakkennis, jarenlange ervaring en professionaliteit gaan hand in hand. Door de korte lijnen kan Boogaard ook vandaag de dag snel inspelen op specifieke vragen van relaties.

We hebben de blik gericht op de toekomst. Boogaard heeft een scherp oog voor nieuwe markten en interessante producten, waardoor het assortiment ook nu nog groeit en steeds interessant blijft voor afnemers. Mede daarom zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega!

Accountmanager met affiniteit voor biologisch
(24 uur)


Wat ga je doen?
Als Accountmanager ben jij de regisseur van jouw werk. Hoe leuk is dat! Je hebt hierdoor de vrijheid om jouw salesactiviteiten vorm te geven, zoals het bij jou past. Ook de werktijden bepaal je zelf, dus vrijheid alom! Daar staat tegenover dat we ervan uit gaan dat je zelfstandig bent en de verantwoordelijkheden neemt die horen bij jouw werk.
Koude acquisitie is jou welbekend en dat zie je als een uitdaging in plaats van een drempel. Daarnaast ben je goed in het creëren van een gunfactor en doe je er alles aan, om nieuwe klanten aan je te binden en een langdurige samenwerking met hen aan te gaan. Dus ook het klantbehoud speelt een grote rol!

Wie ben jij?
- Je functioneert op MBO+/HBO niveau door de ervaring die je hebt opgedaan in een soortgelijke functie.
- Affiniteit met biologische voedingsmiddelen vinden wij heel belangrijk. Vertel ons wat jouw gevoel en visie ten aanzien van bio!
- Een klein familiebedrijf met korte lijnen past bij jou; je voelt je hier goed bij en weet hierin jouw plek te vinden.
- Je bent flexibel in denken en doen; je denkt mee en draagt ideeën aan.
- Vanwege ons internationale karakter beheers je de Nederlandse en de Engelse zeer goed, Duits is een pre.

Wat biedt Boogaard?
- Een uitdagende en afwisselende fulltime functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid bij een klein en informeel familiebedrijf
- Flexibiliteit in jouw werktijden
- Een marktconform maandsalaris met daarbij een bonus, afhankelijk van de behaalde salesresultaten.
- Een telefoon en laptop
- Volop ruimte voor sparring en overleg, zowel met je collega’s als extern met diverse partijen
- Een mooie uitdaging bij een gezonde, internationale speler in de biologische voedingsmiddelen.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke Alofs. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan je CV voorzien van motivatiebrief naar hanneke@boogaard-int.com