Het beste van biologisch bij onze biologische groothandel

Al generaties lang is Boogaard International BV dé betrouwbare groothandel voor afnemers van biologische voeding. Wij bedienen levensmiddelenproducenten, groothandels, cateraars en bakkers in heel Europa. Samen met ons zorgvuldig opgebouwde Europese netwerk van telers, leveranciers en producenten leveren wij hoogwaardige biologische voeding met een verscheidenheid aan producten aan onze klanten.

 

Onze groothandel biedt de beste producten voor biologische voeding aan

 

Steeds meer consumenten kiezen bewust voor biologische producten, zoals AGF. Wij denken graag mee met onze relaties en hebben een neus voor nieuwe ontwikkelingen. Daardoor loopt onze groothandel in biologische voeding voorop, en daar zijn we trots op. Flexibiliteit en innovatie, daar draait het bij ons om. Bovendien bent u bij onze biologische groothandel voor voeding zeker van een hoge kwaliteit van product en levering. Zowel Boogaard International BV als onze leveranciers bezitten namelijk over de benodigde certificering om de kwaliteit en duurzaamheid van de biologische producten te garanderen.

 

Smaakvolle, biologische producten uit eigen productie en van eerlijke leveranciers

 

Het assortiment van onze groothandel in Uden, vlak bij ’s-Hertogenbosch, bestaat uit uiteenlopende biologische voeding, zoals romige kaas en hoogwaardige eiproducten van koeien en kippen die alle ruimte hebben om een fijn leven te leiden. Ook vindt u bij ons andere biologische producten, zoals aardappelen, groenten en fruit van eerlijke telers en leveranciers. Bovendien produceren we ontzettend goede geraspte kaas. Al onze producten zijn honderd procent natuurlijk en gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen. Dit proeft u direct terug!

 

Bel of e-mail ons voor de mogelijkheden

 

Wilt u onze biologische voeding aanbieden in uw groothandel of winkelbedrijf en zoekt u naar een leverancier van biologische producten? Of bent u als bakker of cateraar op zoek naar biologische grondstoffen voor uw gerechten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons bedrijf op, zodat we u meer kunnen vertellen over de leveranciers van onze biologische producten. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Certificaten

Boogaard International is continu bezig met de kwaliteit van haar dienstverlening en van haar producten. Dit doen we natuurlijk zelf, door constant het hoogst haalbare kwaliteitsniveau te eisen van onszelf en van al onze toeleveranciers. Daarnaast monitoren we dit extern, doordat we ons periodiek laten screenen door verschillende controlerende instanties. Door deze onafhankelijke partijen in te schakelen blijven wij transparant en geven wij een extra garantie op de voedselveiligheid en duurzaamheid van onze producten. Lees meer over onze certificaten.